Translate

Friday, January 11, 2019

batman arkham origins

Batman: Arkham Origins este un joc video de tip acțiune-aventură, apărut în 2013, el fiind dezvoltat de Warner Bros. Games Montréal și lansat de către Warner Bros. Interactive Entertainment pentru următoarele console de jocuri videoPlaystation 3Wii Uși Xbox 360, cât și pentru PCMicrosoft Windows. Bazat pe super-eroul companiei DC ComicsBatman, acest joc este succesorul celui apărut în 2011, respectiv Batman: Arkham City, el fiind al treilea joc din seria Batman: Arkham. Lansarea mondială a avut loc pe data de 25 octombrie 2013.
Arkham Origins s-a dezvoltat departe de creatorii seriei, cei de la Rocksteady Studios, povestea jocului fiind redactată de scenariștii Corey May și Dooma Wendschuh. Acțiunea din interiorul poveștii jocului este situată din punct de vedere cronologic cu cinci ani înainte de jocul care a apărut în 2009, Batman: Arkham Asylum, având drept protagonist un Batman mai tânăr și mult mai necizelat, care are o recompensă pusă pe capul lui de către Black Mask, un lord al crimei, care astfel atrage opt dintre cei mai buni asasini ai lumii în orașul Gotham, în ajunul Crăciunului. Ticăloși ca și Joker și Anarky vor profita de acest haos pentru a-și împlini propriile acțiuni nefaste în timp ce poliția din Gotham încearcă să-l aresteze pe Batman. Jocul are o perspectivă third-personconcentrându-se în principal asupra abilităților de luptă și de stealth ale lui Batman, asupra abilităților sale de detectiv și asupra dispozitivelor sale care pot fi folosite atât în luptă cât și în explorare. Arkham Origins este primul joc din serie care să conțină opțiunea de multiplayer.
Deși jocul a fost apreciat în general de cei care au scris articole despre el, a fost de asemenea extrem de criticat pe motivul că a copiat conținutul jocurilor din seria Arkham care au apărut anterior fără să-l îmbunătățească și pentru că l-au modificat în anumite locuri fără să fie necesar. Un alt joc legat de acest titlu este Batman: Arkham Origins Blackgate, care a fost lansat odată cu Arkham Origins, acesta fiind pentru Nintendo 3DS și Playstation Vita. Un joc cu același nume a fost lansat în octombrie 2013 pentru platformele de Android și iOS.

No comments:

Post a Comment